Johtoryhmän kehityspäivien tuloksena saatiin uudet arvot


Tehtävänä on intranetissä julkaistava uutinen, joka liittyy johonkin muutosprosessin vaiheeseen. Olen valinnut tähän muutosprosessin alkuvaiheen, jossa toimitusjohtaja kertoo uusista arvoista ja miten arvot vaikuttavat MiiluWillan toimintaan. Kaikki työntekijät eivät pääse osallistumaan ensimmäiseen infotilaisuuteen uusista arvoista, joten toimitusjohtaja kirjoittaa viestintävastaavan avustuksella uutisen intraan. 




Johtoryhmän kehityspäivien tuloksena saatiin uudet arvot


Johtoryhmän kehityspäivillä 15.–16.9. kokoushotelli Gustavelundissa päätimme MiiluWillan strategian uusimisesta ja loimme meille uudet arvot. Yhteisiä arvojamme ovat jatkuva kehittyminen, toisten kunnioittaminen ja vastuullisuus. 


Miksi tarvitsemme uudet arvot ja mitä nämä tarkoittavat meille työssämme?


MiiluWillan päivitetty strategia auttaa meitä hahmottamaan missä olemme nyt ja minne olemme matkalla. Uudet arvot auttavat meitä vastaamaan haasteisiin ja tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin. Se erottaa meidät kilpailijoistamme. Arvot takaavat meille yhtenäisen tavan toimia ja tehdä työtämme. Meillä on yhteinen arvopohja ja arvoihin sitoutuminen korostuvat, koska omassa työssämme olemme kaikki omien alueidemme erityisosaajia. Arvojen mukainen käyttäytyminen auttaa meitä myös pitkissä asiakassuhteissa. Ne tekevät meistä yhä useammalle asiakkaalle oikean valinnan.

Jatkuva kehittyminen tarkoittaa meille panostusta jatkuvasti laatuun ja erinomaiseen palveluun.  Panostamme siihen, että asiakkaamme saavat laadukkaita lanka- ja käsityötuotteita. Vastuullisuus tarkoittaa meille sitä, että toimimme vastuullisesti ja tarjoamme asiakkaille vastuullisesti tuotettuja lankoja. Käytämme ainoastaan kotimaassa valmistettuja raaka-aineita, joista tiedämme niiden alkuperän. Pyrimme kehittämään toimintaamme ympäristöarvoja kunnioittaen. Siksi olemmekin panostaneet uusiutuvaan energiaan, energiatehokkuuteen ja pakkausmateriaalien minimointiin. Kunnioitamme toisiamme ja arvostamme toistemme osaamista. Näistä tekijöistä yhdessä meille syntyy uutta liikevaihtoa ja luomme asiakkaillemme lisäarvoa.

Tarvitsemme muutokseen mukaan jokaisen panostusta ja haluamme, että olet mukana kehittämässä omaa toimintaasi ja työtäsi uusien arvojen mukaisesti. Uudet arvot tulevat arkeemme ja tarpeeseen. Tulemme järjestämään asian ympärille työpajoja esimiesten johdolla, joissa mietitään miten arvot näkyvät meidän jokaisen omassa työssä. Tarvitsemme tähän sinun, minun ja meidän yhteistä tekemistä ja panostusta. 

Toimitusjohtaja

Sippe Sipuli

Lisätiedot: 
Sippe Sipuli, toimitusjohtaja  (sippe.sipuli@miiluwilla.fi) tai
Viivi Viestijä, viestintävastaava (viivi.viestijä@miiluwilla.fi)

Lähteet:
Torppa, T. 2014. Työssään kirjoittavan opas. Talentum Media Oy. Helsinki.